Vliegen
Door: Leo van Noort
Blijf op de hoogte en volg Leo
18 Oktober 2012 | Thailand, Chiang Mai
Vanmorgen om 3.30 uur klaar wakker, kon niet meer slapen, dan maar even voetbalspel doen op xbox. Om 6.15 uur de wekker. Het miezert buiten. Na ontbijt afscheid nemen van Mona, wat best lastig is, als je zo lang weggaat. Om 7 uur fietsen naar Schiphol, 3 kwartier, 16 km. Regen behoorlijk nat. Op Schiphol fietsdoos gekocht, na eerst van het kastje naar de muur gestuurd te zijn. Lydia helpt met inpakken, heel wat ervaring bij elkaar. Na inchecken eindelijk de spullen kwijt, nog snel even koffie drinken en dan door de douane. Bij de gate komen man en vrouw naast me zitten , die met Awol, de organisatie waar ik ook mee ga, in Birma gaan fietsen. Hebben ook gefietst in China en Marokko, dus hebben 3 zelfde reizen gemaakt. Dan 12 uur vliegen naar Singapore, 3 uur wachten (fifa gespeeld aldaar), dan nog 3 uur vliegen naar Chiang Mai. Nachtje overgeslagen, want slaap zo goed als niet in het vliegtuig.
22 Oktober 2012 - 14:46
Joeri Lansbergen:
Leo,
Geniet ervan he. Groetjes in changmai aan wilai :)
groetjes Joeri -
22 Oktober 2012 - 14:55
Grada:
hoil leo veel plezier toe gewenst,geniet ervan en doe vooral voorzichtig we blijven je volgen groet aad en graad