Chiang Dao
Door: Leo
Blijf op de hoogte en volg Leo
22 Oktober 2012 | Thailand, Chiang Dao
Route Royal Ping Garden Resort - Chiang Dao
Na ontbijt, vertrokken om 8.45 u. Volgens mijn boekje zou de olifantenshow 9 en 10 uur zijn, is 4 km fietsen, kom ik daar aan, is deze alleen om 10 uur. Geen zin om uur te wachten. Had toch al wat gemengde gevoelens hierbij. Soms klimmen, dan weer dalen. Totale afstand zou 27 km zijn, maar of door fout in boekje of door mij, fiets ik er 46.... Leuke bungalow in kleinschalig park, Malee's Bungalows. Malee kent Bert Breukers goed, hij is inmiddels overleden, maar was eigenaar van Asian Way of Life. Ik bestel massaman curry, dan douchen en naar de tempel, meer dan 500 traptreden klimmen. Staan mooie spreuken op bordjes tijdens de klim. Erg mooie stupa bovenop de berg gelegen. Dan direct door naar Chiang Dao cave, 2 km verderop. Rondleiding gehad met gids die lamp bij zich draagt. Soms oppassen voor hoofd stoten en het is glad, dan weer kruipen door smalle gangetjes. Zitten ook vleermuizen, welke we zien hangen. Veel vormen in de rotsen, zoals lotusbloemen, olifanten e.d. Terug naar Malee gelopen, ben gebroken. Er is wifi, dus lekker met ipad zitten. 's Avonds eet ik gemixte groenten met kip en sojasaus. Slapen is weer slecht.
24 Oktober 2012 - 16:40
Wout Spaans:
Geweldig leo,,wat een avontuur in zo,n exotische land ,,zo verschilend van nederland.Gek eigenlijk dat dit land vaak negatief in het nieuws is terwijl de historische kunstschatten daar voor het oprapen liggen -
24 Oktober 2012 - 17:52
Jack:
Hee Leo leuk om je verslagen te lezen oh heb er ook echt zin in nou niet in het fietsen maar wel in de rest geniet er zo veel mogelijk van spreek je snel Gr. Jack -
27 Oktober 2012 - 19:57
Walter:
Gaaf leo,ziet er goed uit.
Geniet er van Groeten Walter