70 km
Door: Leo
Blijf op de hoogte en volg Leo
29 Oktober 2012 | Thailand, Mae Chan
Ontbijt in zaal met groep Europeanen.... Blij dat ik hier weg ga. Chiang Rai is toeristisch en merk dat ik dat ik dat niet leuk vind. Snel weg. De hoofdweg van Chiang Rai naar Mae Chan is erg druk en landschappelijk oninteressant. Zo fijn dat Asian Way of Life er voor kiest om je via omwegen, rustige wegen te leiden. De route is heuvelachtig. Veel "vals plat". Fiets door mooi landbouwgebied en kom regelmatig door dorpjes. Doe 4 uur over 70 km. 2 stops, 1 om cola te drinken en de ander om als "farang" (het woord wat ik versta in Thai en wat vreemdeling betekent), om noedels te eten. Vrouwtje uit shop kookt water en dan affikken, hou echt van spicy, maar dit is heftig. Goed voor energie ! Zakje zoute chips erachteraan, soort red bull en gaan ! Logeer bij Rimpanchan Resort Hotel. Erg mooi met zwembad. Eerst grote Singha en spicy cashew noten salade. Grote rode peper gesneden door noten, limoensap en lente ui. Dan lekker in zwembad. Even naar Stad gefietst, geen toerist, heerlijk vind ik dat ! Erna weer even zwemmen en in restaurant krokant varkensvlees met gemixte groenten gegeten. Dan lekker aan reisverslag werken.
29 Oktober 2012 - 19:27
Judith:
Hey broer,
Mooie foto's van de boedda!
Bij het eten met de cashewnoten moest ik even aan pa denken, dat hij verbaasd was dat je het hele pakje cashewnoten in de pan deed, weet je het nog?!
Veel succes en plezier,
kiefs Juud -
29 Oktober 2012 - 19:46
Nel Vd Woord:
Leo, wat een fantastishe avontuurlijke reis beleef je.
Leuk al die byzondere gerechten.
Veel succes en plezier.
Liefs, Nel. -
29 Oktober 2012 - 20:24
Jack :
Inderdaat een leuk zwembad wat kost dat nou kan ik een beetje vergelijken duurt voor mij ook niet lang meer je weet het hè je bent welkom maar snap wel dat je niet komt hoor te veel toeristen daar waar ik zit geniet er nog van maar dat doe je wel Gr. Jack -
29 Oktober 2012 - 21:19
Els B:
Net al je reisverslagen gelezen, geweldig!! Prachtige foto's ook.
Fantastische ervaringen doe je weer op.
Genieten en afzien, knap hoor!
Groetjes en succes, Els B.
29 Oktober 2012 - 22:34
Mona:
Je ziet goed uit lieverd,
Wat een prachtige omgeving!en die zwembad,heerlijk.ik dacht dat die BIER verdampt was!,haha.
Zo aantrekkelijk wat je allemaal ervaart ,nog veel plezier mee.
Veel liefs,M -
30 Oktober 2012 - 09:45
Ellen:
Hoi Neef,
Leuk om te lezen wat allemaal ziet, wie je tegenkomt en vooral, haha wat je allemaal EET!
Ziet er geweldig uit allemaal.
Hou je taai en wees voorzichtig, groetjes van nicht Ellen