Rustdag
Door: Leo
Blijf op de hoogte en volg Leo
14 Januari 2018 | Laos, Don Không
Tussen de middag een heerlijk kipcurry gegeten en drink veel gember thee met limoen en honing. 's Middags alleen maar zwembad liggen. In de avond ook weer heerlijk rijst met groenten gegeten en lekker vroeg naar bed gegaan.
(geen foto's dus vandaag).
15 Januari 2018 - 11:12
Gonny:
Heerlijk zo'n dag rust moet kunnen , dat doen wij ook op zondag maar
als je gepensioneerd bent heb je altijd rust ha, ha, ha, .
Doei , Gonny en Henk -
15 Januari 2018 - 11:18
Els:
Wat een supergaaf filmpje heb je gemaakt!
30 km onverharde weg... man,man, met bagage... ik ging in Afrika al out bij de eerste echte helling...;)
Prachtige natuur, is echt genieten om je verslagen mèt ook nog films te kunnen volgen.
Het eten ziet er heerlijk uit, en die bananenpannenkoeken... mmm, maar met fiets en bepakking over die bruggetjes en op de boot... eng man! Maar eenmaal op die boot is dan weer heerlijk, echt bijzonder!!
Geniet! En goed zo n rustdagje!
Wat een onvergetelijke momenten, fijn dat je ze wil delen met ons!! Dikke kus en liefs uit Pijnacker. -
15 Januari 2018 - 15:16
Wil:
Heerlijk zo n rustdag dat moet ook af en toe anders hou je het niet vol,
En heerlijk drinken en zwemmen zalig lieverd geniet er van liefs Wil -
15 Januari 2018 - 18:14
Marta:
I miss photos yes...but no worries...busy Mr.Leo...you have to rest in that amazing place...hard day on bike waiting you...so get all energy as posible..and lots of power from my hugs and kissessss!!!