Suan Loong Daeng Farm stay
Door: Leo
Blijf op de hoogte en volg Leo
24 Januari 2018 | Thailand, Kantharalak
Trond komt bij me zitten en we praten over tempelconflict tussen Thailand en Cambodja, wat al heel veel jaren speelt. Gaat om Preah Vihear, wat officieel bij het Khmer rijk hoort en is ook door internationaal gerechtshof bepaald dat het bij Cambodja hoort. In 2008 heeft het laatste schietincident plaatsgevonden, maar er stationeren nog steeds veel militairen aan beiden kanten. Je kan vanuit Thailand hier ook niet de grens over. Trond verteld me dat dit nooit zal worden opgelost. Als het namelijk zou worden opgelost, dienen beiden water bij de wijn te doen en dat is het probleem en wordt gezien als gezichtsverlies, iets wat heel gevoelig ligt bij Aziaten.
Dan een lunch met sweet and sour chicken en zwemmen. In de namiddag rusten op bed een uurtje en in de avond een lekker groene curry eten en aan verslag werken. Trond komt nog even na het eten bij me zitten.
In de avond zit ik verder alleen en Nok komt af en toe kijken en me van Leo beer voorzien. Ze praat vrijwel geen engels, maar zit met haar meerdere honden tv te kijken.
24 Januari 2018 - 15:27
Gonny:
Ha Leo , Goh wat leuk een Noor om mee te praten in een mooie omgeving lekker zwembad erbij , bijkomen en dan kan je weer verder . Je bent zo alweer een poos onderweg , hoe lang moet je nog fietsen?
We kijken iedere dag naar je bericht en de foto's uit , deze keer geen foto's ?
Liefs van Gon en Henk -
24 Januari 2018 - 20:17
Marta:
The lonely tourist on the lonely farm,aaand it has a swimming pool!!great!!...nice to hear the temple story...they should share it ,half and half hahaha...a building for peace creating war....crazy!!!
hugs and kisses !! -
26 Januari 2018 - 07:58
Wil:
Die honden vond jij wel prachtig zeker kon je lekker knuffelen, -
26 Januari 2018 - 08:25
Wil:
Mijn internet doet het slecht dus de helft staat er op,heerlijk dat er een zwembad bij is lekker afkoelen.geniet lekker lieverd