Nieuwe fietsreis
Door: Leo van Noort
Blijf op de hoogte en volg Leo
11 Oktober 2021 | Nederland, Zoetermeer
Etappes: 19
Periode: 22 december 2021 t/m 31 januari 2022.
Fietsvakantie door Sri Lanka, je start en eindigt in Negombo. Met YanYan voor een fietsreis aan het trainen, net in Duitsland geweest en mogelijk vlg jaar samen. Na een heftig jaar met veel gebeurtenissen, ga ik einde van het jaar samen met mijn fiets naar Sri Lanka. YanYan en ik zijn samen aldaar op reis geweest in 2020. Sinds paar weken weer aan het trainen op de sportschool. V.a. heden 5x per week om flink conditie op te bouwen en explosiviteits training 2x per week om trap-/trekbeweging voor mijn benen sterker te maken.
Sri Lanka, het vroegere Ceylon, heeft alles wat je van een tropisch eiland mag verwachten: een rijke geschiedenis, eeuwenoude cultuur, vele boeddhistische tempels, tropisch regenwoud, natuurreservaten, prachtige zandstranden, goede accommodaties en niet te vergeten: een vriendelijke en enthousiaste bevolking.
11 Oktober 2021 - 16:49
Ghina :
Beste Leo,
Wat leuk om zo betrokken te kunnen zijn.
Heel veel succes met de voorbereidingen.
Weet zeker dat je weer veel mooie momenten mee gaat maken.
Belangrijk is het om alles uit het leven te kunnen halen….
11 Oktober 2021 - 16:55
Katinka:
Leo, wat leuk om deel uit te mogen maken van jouw fietsreis momenten door Sri Lanka. Heel veel succes met de voorbereidingen en dan genieten van de reis......
12 Oktober 2021 - 09:29
Eva:
Super leuk Leo dat ik je mag volgen op je fietsvakantie!!!!!!
Dit gaat vast een prachtige vakantie voor je worden.
12 Oktober 2021 - 10:50
Aad Broeke:
Hoi Leo leuk om je weer te volgen ben weer benieuwd groetjes van aad -
12 Oktober 2021 - 11:44
Henk En Gon :
Ha Leo en Yan Yan , we zien uit naar jullie berichten uit het verre land , succes . Gr. Gon en Henk -
12 Oktober 2021 - 13:45
Wout En Ria.:
Hallo Leo,, goed te horen dat je nog steeds je dromen waarmaakt en het avontuur opzoekt. Hele veilige km gewenst door ons. -
25 Oktober 2021 - 09:07
Jan Valstar :
Leo ik ken je al heel mijn leven sport is je liefde.
Als je bij me in de buurt bent kom ff bakkie doen.
0618345505
03 November 2021 - 16:15
Leo Van Noort:
Hallo Leo, wat leuk dat je de fietstocht door Sri Lanka doet. Wij hebben de tocht jaren terug ook gefietst. Een prachtig land met Lieve mensen. We denken nog vaak aan je, samen hebben we een leuke tijd gehad tijdens de mekong reis. We wensen je een mooie reis en vooral geniet van al het moois om je heen! We gaan je zeker volgen. Ben stiekem wel een beetje jaloers !!! Groetjes, Frans en Marjet