Relaxen bij het meer met een boek,
Door: Leo van Noort
Blijf op de hoogte en volg Leo
21 November 2009 | Nepal, Pokhara
Probeer nog even vervoer te regelen van Mugling (doet denken aan een naam uit "Lord of the Rings") naar Kathmandu. In Kathmandu wil ik proberen opnieuw naar de apentempel (Swayambunath), Pashupatinath en de Bodnath stupa, maar dan allemaal per taxi en niet meer fietsen.
28e ontmoeting met leraar en zijn vrouw en gaan we les over Holland voorbereiden, 29e ochtend op universiteit, presentatie over Holland. 30e wordt ik 's ochtends vroeg opgehaald en naar de luchthaven gebracht. Ga een lekker fles bier halen, de 5 is in de klok.
Leo
21 November 2009 - 11:27
Elco:
Kijk dat klinkt allemaal goed... Hier is het nog wat vroeger, en er is nog wat meer te doen maar we gaan ook op zoek naar de zon, een meer en een goed boek, aan het strand?... Het is geeneens slecht weer hier, heel zacht en 14 graden... Goede tocht morgen, take care! -
21 November 2009 - 11:37
Leen:
In welke taal lees je dat boek?
Wat fantastisch dat je les op de universiteit gaat geven/ voorbereiden.
Heb ik nooit bereikt. Zou graag om een hoekje kijken.Ik merk wel dat het je goed gaat lukken om regelmatig te relaxen. Nog veel plezier !
Maar hoe zit dat nou met die wodka en gin? -
21 November 2009 - 11:40
Ingrid:
Hmmm...vanmorgen een boterham met vlokken op, glas halfvolle melk. Nu een boterham met komkommersalade en een glas Cristal Clear....zucht. Tis redelijk weer....15 graden en zon, windstil...totaal niet a la eind november, Relaxen? nou, nee. Tis zaterdag en dus boodschappen halen, nog naar een winkel, was opvouwen, wachten op een
vriendin die een door een tante gebreide sjaal meeneemt en dan is het weer bijna zondag. Wat een a-relax land is NL eigenlijk. Doen we ook
zelf, maar ja, je moet wel. En toch als ik jou verslagen lees...ben ik er ook een beetje....visueel ingesteld is dan toch makkelijk. Voelt wel goed ja.....toch ook een beetje relax...... -
21 November 2009 - 12:16
Gonny En Henk:
Leuk dat je een les kan geven over Nederland , weten ze dat op die school te vinden ?
Als ik het goed begrijp is het nu inmiddels avond bij jou . Hier is het 13.10 uur wij gaan naar de stad inkopen doen morgen krijgen we visite . -
22 November 2009 - 19:31
Inge:
Ha Leo,
Sorry, liep even achter met virtueel meereizen. Jord en ik hebben alle bei griep. Geen idee of het de Mexicaanse, Friese of West-Ossetische is, maar dat maakt me eigenlijk niet zoveel uit :-)
Verder hier alles goed. Mooie dingen maak je mee, al zijn ze soms fysiek en emotioneel zwaar. Beter zweten dan zappen...en je lijkt volop te genieten van zowel spirituele als culinaire hoogstandjes! En mag ik dat boek eens van je lenen?
Veel plezier in Kathmandu en succes met je debuut als professor!
doei, Inge