Reizen
Door: Leo van Noort
Blijf op de hoogte en volg Leo
01 December 2009 | Nederland, Zoetermeer
Ben nu thuis, heb eigenlijk best wel energie. Mogelijk doordat ik hoogte ben geweest. Moeheid zal nog wel komen..... maar goed, heb een fantastische/bijzonder/zeer indrukwekkende reis gehad !
Tot ziens/horens !!
Leo
01 December 2009 - 15:14
Lin:
he leooke,
fijn om weer thuis te zijn??
zal vast wel weer raar zijn ineens! gaat zo'n maand dan snel he! ga maar ff lekker uitrusten en we bellen van de week ff, ben benieuwd!
X linneke -
02 December 2009 - 09:04
Fred:
hi Leo,
Wel weer wennen he in dat totaal andere nederland, met al die overdreven regeltjes en met mensen die klagen en zeuren en er geen weet van hebben hoe rijk ze feitelijk zijn(materieel)
Maar je bent dus veilig aan gekomen en dat is goed.
Heb je je fiets al terug?
Moest je je laatse uren in Nepal ook eens boos worden. Valt niet mee om boedistisch te reageren!
Tot hoors
Fred -
02 December 2009 - 14:22
GHINA:
Hai Lee,
Welkom thuis.
Verwerk al je reismomenten.
Liefs Walt,Ghien Luna en Ghino. -
02 December 2009 - 18:40
Wout/ria:
Heel fijn leo dat je weer veilig in nederland ben geland,wij hebben genoten van jouw foto,s en het reisverslag, bedankt daarvoor.als je er aan toe bent kom dan een glas heffen op jouw ongelovelijke reis. gr. wout/ria -
03 December 2009 - 19:12
Karin:
Hoi Leo,
Home sweet home....of toch niet.. Je bent iig flink heel wat indrukken/ervaringen
rijker, dat neemt niemand je meer af. Bedankt vd reisverslagen deze waren erg leuk om te lezen !
We bellen, groet Karin.
04 December 2009 - 12:27
Ellen:
Hi Leo, welkom thuis, ik heb genoten van je reisverslagen. zal misschien ook wel beetje wennen zijn he in dit "kille" land zie je de 10e gezellig! dikke knuffel van je nicht -
17 December 2009 - 17:38
Olga:
Hoi Leo,
Wat een boeiend reisverslag, heb het met veel interesse gelezen, ook super mooie foto`s, je hebt het toch maar weer volbracht echt top hoor!!!
Maar ook fijn dat je weer heelhuids terug bent gekomen.
Groetjes Olga