Kasi
Door: Leo
Blijf op de hoogte en volg Leo
07 November 2012 | Laos, Luang Prabang
Direct een klim van een kilometer. Voel direct mijn benen. Ben goed uitgerust, maar benen doen pijn en willen niet meer. Blijven soms pittige klimmen komen, maar ook afdaling van 20 km ! Erna een kilometer klim van 10 procent, lopen dus en afzien. Heb prachtig uitzicht op karstgebergten. Bij 24 km kom ik bij hotsprings met resort. Erg verleidelijk om te stoppen, maar fiets toch door. Nog 5 km dalen en 7 km glooiend omhoog. Dan om 11.30 uur Sonchit guesthouse in Kasi. Douchen, wandelen en even fietsen, maar is niks te doen hier. Bandenspanning controleren, ketting smeren en zie dat bagagedrager los zit. Schroefje waarschijnlijk eruit getrild. Op advies van Awol heb ik altijd schroefjes bij me. Nog nooit hoeven gebruiken, maar komen nu goed van pas. Bij brommerzaak, draaien ze deze goed vast. Dan zitten bij soort busrestaurant. Geen kaart, soort vitrine. Eet rijst met soort zeewier en de rest.... Geen flauw idee. Zit schaaltje met pepersaus bij, niet normaal zo heet. Beerlao smaakt er goed bij ! Blijf hier hele avond zitten en bekijk foto's en video's. Op achtergrond kijken serveersters mee. Uitleggen gaat niet.
08 November 2012 - 19:24
Danielle:
Ha Leo!
Wat een gave verhalen telkens, super leuk!
En dan die foto's, onwijs mooi!
Heel veel succes nog en geniet er lekker van.
Zet hem op!
Danielle -
08 November 2012 - 21:41
Linda:
He Leoke,
Klinkt weer als super ervaring allemaal!
Ben heel benieuwd hoe de reis verder gaat. Geniet er met volle
Teugen van en ben er bewust van! Merk zelf altijd dat ik pas bewust
Wordt als ik alweer thuis ben!
Xxx lin -
08 November 2012 - 22:12
Mona:
Weer een super ervaring lieverd!prachtige Natuur ook het eten ziet heerlijk uit.
En was Beerlao lekkerder dan Leo-beer?hahaha
Veel liefs,x
M.
08 November 2012 - 22:23
Els B:
Knap hoor dat je zo kan afzien. Wel lastig wanneer je je niet verstaanbaar kunt maken. Gelukkig krijg je van het thuisfront vele leuke en lieve reacties, en terecht! Respect hoor!
Groetjes, Els B -
08 November 2012 - 23:00
Jolanda:
Hey Leo,
Het is weer een groot avontuur ! Geweldiig al die reisverslagen !
Je moet soms diep gaan maar je krijgt er ook een hoop voor terug.
Geniet nog heerlijk van alle mooie dingen die op je pad komen !
Enne...jij haalt de finish op zeker !
Gr. Jolanda