Transport van Stung Treng-Kratie 143 km
Door: Leo
Blijf op de hoogte en volg Leo
19 Februari 2024 | Cambodja, Kratié
18 februari. Vandaag transport geregeld naar Kratie, 143 km verder. Awol schrijft dat deze route niet interessant is en saai dus vandaar dat ik hiervoor kies. $45. Ik ontbijt weer lekker broodje ommelet en busje staat keurig op tijd voor me klaar. Fiets wil ik absoluut in het busje en ik wil niet het voorwiel eruit. Daarom betaal ik geen $35 maar $10 extra. Prima ! Na 3 uur rijden in Kratie. Dan op zoek naar Guesthouse en deze vind ik vrij snel. Basic $15. Ik rij rondjes door stad, laat me masseren, een uur voor $5. Rij over markt en eet met uitzicht op Mekong rivier met mooie zonsondergang. Zie 1 restaurant met alleen maar Europeanen, hahaha, gauw door fietsen. Ik laat mijn teennagels knippen, schuren en helemaal schoonmaken. $2,50. In avond fiets ik langs grote groep 20 ers en moet bij ze zitten, ben de rotste niet, dus was gezellig.
19 Februari 2024 - 14:59
Henk En Gon Van Noort :
Dat is een duimpje waard . Gevalletje gemak .
Gon en Henk .
19 Februari 2024 - 17:47
Cees Burgstad :
Je hebt groot gelijk om een stuk met het busje te doen Leo om wat energie te sparen en geniet er verder van!!
19 Februari 2024 - 18:37
Harry Schouten :
Hoi Leo, wat beleef jij veel [e-1f60a][e-1f606] en wat doe je met de plaatselijke bevolking super,
Groet Harry
20 Februari 2024 - 08:50
Wil:
Groot gelijk,energie sparen,wat een prachtige zonsondergang aan de rivier heel mooi,geniet maar lekker[e-1f618][e-1f64b][e-2640]️[e-1f340]