Stueng Trong-Kampong Cham 35 km
Door: Leo
Blijf op de hoogte en volg Leo
21 Februari 2024 | Cambodja, Kâmpóng Cham
21 februari ’24. Een mooie etappe, over de dijk langs de Mekong rivier. 34 graden. Zadel nog los en dat is niet fijn. Ik check in bij het 1 na duurste hotel van de 3e stad van Cambodja. Luxe kamer met mooi uitzicht en er is een rooftop restaurant hier. Op de menukaart zie ik koeientong en gefrituurde kikker staan, bestel toch liever een extra hete kip curry (Thai Style). In de middag fiets ik rond en jawel, bij de 2e zaak die ik probeerde om zadel te laten maken, gelukt ! Erg blij. Schroef was afgebroken en is lastig uithalen dan. Deze gast kreeg voor elkaar. $1. Heb dubbele gegeven. In de avond nog bij een bar gezeten waar ze een papegaai hadden, hahahaha, ik heb me kapot gelachen om dat beest. Gillen soms, dacht eerst dat het een kind was en keek al paar keer geirriteerd om, bleek het die papegaai te zijn, hahahahaa. Heb lekker 2 nachten geboekt hier. Morgen rustdag.
22 Februari 2024 - 13:39
Peter:
Leo weet jij wat een papegaai kost???geen wonder dat je hete kip besteld heb ha ha groet FRIKANDEL.
22 Februari 2024 - 14:31
Aad Broeke:
dag Leo allemaal boeiend de reizen geniet ervan
22 Februari 2024 - 14:46
Judith:
Gelukkig dat je zadel gefikst is! Die papagaai, geweldig[e-1f602]
22 Februari 2024 - 15:27
Leo Van Noort:
Peter, super leuk jouw reacties! Geweldig. De frikandel. Geen idee wat een papegaai kost, vind ze geweldig !
Aad, dank je wel ! Fijn dat je leuk vindt.
Judith, haahahaah Nelleke ken praten ! hahahaha
22 Februari 2024 - 16:53
Cees Burgstad :
Fijn dat je zadel is gerepareerd is,en geniet van je welverdiende rustdag!
22 Februari 2024 - 17:50
Jeffrey :
Heb jij niet de neiging als je langs die kleurrijke stalletjes met fruit fietst daar te stoppen en wat in te slaan voor onderweg? Mijn vrouw verbaast zich altijd over de gerechten die ik in het buitenland bestel. Wat ik niet ken, bestel ik. Zo heb ik in Bali regelmatig koeientong gegeten en in de USA megagrote kikkers. Weet niet meer of dat gefrituurd was. Beiden smaakten prima.
Fijn dat je zadel weer is gemaakt. Lekker uitrusten nu en energie opdoen voor de komende week.
22 Februari 2024 - 18:51
Yan Yan :
Jeffrey, als ik met Leo mee was dan had ik, net als jouw vrouw, wat meegenomen.
Fruit uit tropische landen smaken 10x lekkerder dan hier bij ons. En kikker en koeientong had ik ook aangedurfd….. maar insecten (heb je volgens mij ook veel in Cambodja) das een ander verhaal [e-1f633].
Haha maar ik weet dat Leo het niet mist en al volop geniet van de Kip Thai Style [e-1f44d]
22 Februari 2024 - 21:21
Ronald :
Leuke omgeving en lekker luxe je hotel met rooftop restaurant. Ook met zwembad? Nu ff relaxen [e-1f60e]
23 Februari 2024 - 10:53
Pascal:
Leo zet hem op! jij kan het! [e-1f605][e-1f605][e-1f605] daarna jij kan goed eten en drinken na deze tochtje hum hum met pittige saus erop
23 Februari 2024 - 15:31
Harry Schouten :
Toppie dat je zadel is gerepareerd, jij hebt goed contact met de plaatselijke bevolking en zo leer je de echte bewoners kennen super, lekker een rustdag rust maar goed uit en neem het er maar lekker van [e-1f44d][e-1f606]
24 Februari 2024 - 07:25
Jan Valstar :
Mooie Reisverhalen Leo heb je zelf geen sleutel bijje van je zadel altijd makkelijk. En zoveel plaats neem het niet inbeslag in je tas . Parkieten leven die daar ook ?? Veel plezier daar met op z'n tijd Bier .