Kampot - Kep 30 km
Door: Leo
Blijf op de hoogte en volg Leo
01 Maart 2024 | Cambodja, Kâmpôt
1 maart ’24 Etappe Kampot-Kep 30 km. Na een ontbijt met heerlijk bord fruit en een bananenpannenkoek, op weg naar Kep. Een groot deel van deze route is opengebroken, dus er is een enorme stofontwikkeling. Zet mijn mondkapje op, die ik alleen voor dit doel bij me heb. Onderweg kom ik vlakbij mijn bestemming een bord tegen van een prachtig resort met zwembad. Ik besluit te gaan kijken. Er is helemaal niemand bij de receptie en in het park is het ook even zoeken. Vind een dame die aan het schoonmaken is, maar geen woord engels. Ze belt haar baas, die krijg ik aan de lijn en het park maakt een doorstart, veranderd van eigenaar. Restaurant daarom gesloten en zie geen enkele gast. Ik mag voor $40 de kamer hebben, welke er keurig uitziet. Ga lekker bij het zwembad liggen. Einde middag komt er toch nog een groep binnen met kids, maar prima mensen. In de avond fiets ik naar een restaurant aan zee, waar ik Red Snapper eet.
04 Maart 2024 - 06:24
Lydia :
Lekker na zo’n tocht een plek met zwembad. Mooie rit zo langd de zee. Filmpje geeft weer prachtige indruk van alles.
04 Maart 2024 - 06:52
Wil:
Prachtig die schaal fruit mmm groot gelijk mondkapje voor maar wel benauwd fietsen. Wat een mooi hotel nu uitrusten[e-1f618][e-1f618][e-1f6cc]
04 Maart 2024 - 08:13
Judith :
Leuk filmpje en wat een heerlijk zwembad!
Even bijkomen[e-1f60a]
04 Maart 2024 - 18:04
Cees Burgstad :
Wat een heerlijke plek om te vertoeven, dat is echt genieten !!
04 Maart 2024 - 21:56
Leo Van Noort:
Lydia: Dank je wel, jij weet er alles van !
Wil: hekel aan mondkapjes en idd benauwd, wilde ook niet opzetten, maar als er vrachtwagen langs je rijdt, zie je bijna niks meer en krijg je alle gravel binnen, dus kon ff niet anders.
Judith: zeker weten !
Cees: genieten doe ik 100 procent.
05 Maart 2024 - 11:42
Henk En Gon Van Noort :
Dat heb je als je miljonair bent , een Hotel helemaal voor jou alleen , toch goed van jou dat er een familie bij mocht , haaaaaaaaaaa.
Mooie foto serie .
Groeten van Gon en Henk