Ayutthaya, 8 januari '23
Door: Leo
Blijf op de hoogte en volg Leo
13 Januari 2023 | Thailand, Ayutthaya
Na een heerlijk ontbijt met thaise omelet, bananencake met nootjes, even gesprek met medewerkers over Ayutthaya. Krijg een kaart mee en zij omcirkeld de 4 mooiste tempels. Zijn er namenlijk zo enorm veel. Complex is gebouwd in 1350 en in 1767 door de Birmezen vernietigd en in brand gestoken. Fietsen zonder bagage is heerlijk. Ik heb film gemaakt over deze tempels. Bijzonder indrukwekkend. Na hele dag fietsen en lopen (iets van 25 km), einde middag terugfietsen en langs de kapper. Hierna kom ik langs een cafe en de mensen vinden het fantastisch dat er een “Falang” binnen komt. (Falang = vreemdeling). We hebben de grootste lol. Dan eten bij mijn accomodatie en in de avond nog een duik in het zwembad. Heerlijke plek dit.
13 Januari 2023 - 08:22
Ghina Glas :
Wat mooi zeg zeker met die muziek erbij om te kijken
13 Januari 2023 - 09:15
Peter Broere:
Leo,
ik wens je heel veel plezier op je weer indrukwekkende reis en ik blijf je volgen.
groetjes de frikandel!!!!!
13 Januari 2023 - 10:37
Naomi Tebbens:
Geweldig!!! [e-1f60d]
13 Januari 2023 - 12:49
Henk En Gon Van Noort :
Leo dat zijn weer mooie foto's jij past er goed tussen .
De Budha's werken verstillend in je denk ik .
13 Januari 2023 - 16:47
Marisekraaijeveld:
Leuk zeg dat filmpje geniet, Thailand is heerlijk!!
13 Januari 2023 - 22:00
Ronald :
Bijzondere plekken en mooi om te zien hoe jij daar het echte leven beleeft Leo [e-1f44c]. Ik kijk uit naar je volgende verslag!
Succes en veel plezier maat [e-1f4aa]!
15 Januari 2023 - 15:26
Hans Van Westbroek :
Hoi Leo, fantastisch om te zien en respect voor je inzet [e-1f6b2]. Ben je niet Bangkok? [e-1f602][e-1f44d][e-1f64b][e-2642]️