Bang Leng-Ban Pong 65 km
Door: Leo
Blijf op de hoogte en volg Leo
16 Januari 2023 | Thailand, Ban Pong
10 januari
Ik loop flink achter met mijn reisverslagen.
Vandaag 65 km fietsen na de zware tocht van gisteren. Ontbijt is er niet bij de simpele guesthouse, dus dan naar 7Eleven (een supermarkt die je overal ziet in Thailand). Het is 32 graden. Normaal volg ik altijd bij Awol gewoon de accomodaties zoals in boekje beschreven. Maar omdat ik merk dat door hoogseizoen er veel vol zit, doe ik het nu vaak via Booking. Ik heb nu geboekt bij Bangpong Center Place. Navigatie aan in de stad en zoeken, zoeken en nog eens zoeken. Snap er niks van. Spreek man aan en die zoekt mee op zijn telefoon maar komt er ook niet uit. Dan komt er een motoragent langs en de man houdt hem aan. De motoragent checkt ook zijn mobiel en komt er ook niet uit. Hij vraagt me hem te volgen, dus ik achter die motor aan op mijn fietsie ! We gaan naar het politieburo alwaar direct 5 man klaar staan om locatie te vinden. En jawel hoor. De motoragent rijdt voor en ik volg naar het hotel, stond daar ongeveer 10 meter vandaan, maar je moet dan lange gang in en er staat nergens bordje met naam van hotel. Maar super service van de politie! Oooh en na een basic plek is het zo genieten en waarderen van een goede plek. Helpt enorm relativeren. In de avond bij een soort straattent gaan eten. Super leuk en relaxt. Heb nog wat extra foto’s toegevoegd. Lukte gisteren namenlijk niet.
16 Januari 2023 - 18:05
Fred:
Ja Leo, De politie is je beste vriend ![e-1f60b]
16 Januari 2023 - 19:06
Wil:
Heerlijk ontbijt[e-1f648]fijn dat je zo geholpen ben door de politie,nu aan de melk[e-1f95b]
16 Januari 2023 - 20:43
Lydia Van Wingerden :
Achter bromsnor aan! [e-1f606] Gelukkig toch nog gevonden.
16 Januari 2023 - 23:00
Ronald :
Top dat je zoveel hulp hebt gekregen van de locals en politie [e-1f44c]
16 Januari 2023 - 23:21
Siem:
Eind goed, al goed Leo!
17 Januari 2023 - 10:33
Henk En Gon :
Wat een ellende , maar oom agent weet raad .
Ontbijt uit de winkel smaakt toch ook wel hè
was er nog een biertje bij ?