Rustdag
Door: Leo
Blijf op de hoogte en volg Leo
21 Januari 2023 | Thailand, Cha-am
16-1-‘23
Rustdag. Na flink feestje gisteravond wat opstartproblemen…..
Maar mag de pret niet drukken. Rustig ontbijten, keuze genoeg, zowel westers als aziatisch. Koos altijd voor westers, maar ben er van terug. Ik eet hier rijst met groenten en kip in de ochtend.
Ik ga lekker zwemmen in het zwembad. Ben mijn telefoon kwijt….Yan Yan, Lydia en de lieve mensen van het restaurant allemaal zo goed geholpen. Camerabeelden terug zitten kijken in het restaurant, hotel geinformeerd. Heel veel gedoe. Op een gegeven moment klaar mee en heb zoiets van: dan is het maar zo. Heb een oude mobiel bij me waar Thaise simkaart inzit. In de avond fiets in over de boulevard en wordt mijn naam gegild. Groepje waar ik gisteravond mee zat kwam op scooter aanrijden en vroegen of deze van mij is. Oh wat was ik blij ! Ik weer naar restaurant en daar maar opnieuw feest gevierd !
21 Januari 2023 - 06:47
Yan:
Fijn dat je watercamera het doet..enne ….erg veel geluk met terugvinden van je telefoon !!!!
21 Januari 2023 - 11:10
Wil:
wat een mazzelpik ben je toch een ander was hem allang kwijt geweest,hou nu je hoofd er een beetje bij
21 Januari 2023 - 11:25
Ghina :
Geweldig dat ie terug is zeg!
21 Januari 2023 - 12:23
Peter Broere:
Zou in Nederland niet gebeuren kwam nooit meer terug die telefoon laatst iemand telefoon verloren in de Jumbo loopt terug naar de winkel niemand heeft hem gevonden!!!![e-1f621][e-1f479]
jij gelukkig wel Leo
groetjes de frikandel/.
22 Januari 2023 - 10:48
Ronald :
Genieten van je rustdag en wat een geluk dat je je telefoon weer terug hebt [e-1f44d]. Ook weer een mooie locatie [e-1f44c].