Sam Roi Yot - Prachuap Khiri Khan 69 km
Door: Leo
Blijf op de hoogte en volg Leo
21 Januari 2023 | Thailand, Sam Roi Yot
19-1-‘23
Ontbijt bij Italiaanse Bakery die ik gevonden heb op Tripadvisor. Ooooh super zacht vers gebakken brood met een omelet. Geniet er enorm van ! 69 km fietsen w.o. 10 km over de snelweg. Mooie route. Kom door diverse natioanale parken. Als ik bij de baai aankom vlakbij mijn eindbestemming vouw ik mijn hengel weer uit (zoals Hans dit noemt, hahahaha). Go Pro selfie stick, achter me hoor ik een gegil en getoeter en brommertje stopt, ik kijk geirriteerd om. Mijn vermoeden: de man dacht dat ik een wapen (ploertendoder) tevoorschijn haalde.
Kom aan bij Sun Beach Guesthouse met een klein zwembad aan het einde van de boulevard. In de avond eet ik bij een semi Duitse tent. Laat me 2 uur masseren.
21 Januari 2023 - 11:47
Henk En Gon :
Je mag tegenwoordig ook niets meer .
21 Januari 2023 - 11:53
Pascal:
Leo jij heb ervaringen met wegen en padden dus voor jou dat is geen probleem [e-1f44b][e-1f4aa]!
2 uren laat jou masseren jij zou in slaap fallen…ik heb nog nooit gedaan misschien een keer
geniet van!
pascal
21 Januari 2023 - 12:45
Lydia Van Wingerden :
Die man voelde hem al aankomen in zijn nek.
[e-1f923]
Leuke route weer zo. Geniet er lekker van. [e-1f6b4][e-2640]️[e-1f3d6]️
21 Januari 2023 - 16:08
Joséphine :
Leuk je reis te volgen Leo, via Strava en Facebook en hier. Prachtige reis en genieten jij x
21 Januari 2023 - 19:47
Judith Van Noort:
Mooie tocht Leo,
Prachtig weer. Je gaat als een speer!
22 Januari 2023 - 08:31
Yan:
Link hoor die snelweg ritten, kan me het fietsen herinneren bij ayuthaya [e-1f633] maar gelukkig heb jij er goeie ervaring mee !!
zelfs met een ploertendoder [e-1f61d]
…..hoe smaakt de schnitzel???
22 Januari 2023 - 12:53
Bernd:
Heerlijk Leo, die mooie combi van inspanning versus ontspanning! Die droeftoeteraar had waarschijnlijk last van een kwaad geweten )) genietse nog!