Hoofddorp
Door: Leo
Blijf op de hoogte en volg Leo
05 Januari 2025 | Nederland, Hoofddorp
Vandaag dan eindelijk de dag, waar lang naar uitgekeken is. Al dagen bezig met voorbereiding. Vanwege het slechte weer, brengt Yan Yan me met de auto naar Schiphol. Afscheid nemen wat altijd weer raar is. Fiets inpakken en nacht opslaan bij bewaking met bagage. Met wat handbagage naar mijn hotel in Hoofddorp met de bus, want de treinen rijden niet. Lopen (half uurtje door de regen) naar het centrum en lekker pizza eten. Voor de avond nog wat versnaperingen kopen en dan terug wandelen. Morgen ontbijt v.a. 7 u, dus dien ik er ook te zijn, want mijn vlucht naar Taipei is om 11.10 u. Internationaal dien je ongeveer 3 uur van te voren aanwezig te zijn. Vanuit Taipei vlieg ik door naar Cebu. Ik wil alvast Yan Yan bedanken voor het brengen naar de luchthaven en voor haar support ! Tevens Lydia en Joeri die me geholpen hebben met mijn telefoon.
05 Januari 2025 - 23:04
Angelique:
Hi! Ik ga je weer volgen hoor. Gaaf avontuur, veel plezier [e-1f603]
05 Januari 2025 - 23:09
Siem:
Nou Leo, ik hoop dat jouw reis wordt wat je ervan verwacht!
ik volg jou zoals altijd.
deze reactie schijnt te lukken, afwachten of het zo blijft!
goeie vlucht alvast!!
05 Januari 2025 - 23:10
Patricia Kersten:
Toch helaas niet op de fiets naar Schiphol ! Moest er nog aan denken toen ik vanochtend naar buiten keek. Heel veel plezier en ik kijk uit naar je volgend verslag .
05 Januari 2025 - 23:14
Elco:
Ben benieuwd hoe de Filipijnen en Cebu je bevallen. Eerst maar de reis. Trek een stevige cocon om je heen, het grootste deel van de tijd hoeft er niets. De rest komt allemaal pas later. [e-1f44a][e-1f3fe]
05 Januari 2025 - 23:34
Harry:
Spannend Leo [e-1f44d] goede reis en heel veel plezier
06 Januari 2025 - 05:00
Jan:
Veilige vlucht Leo veel plezier en ik lees je verslag.
06 Januari 2025 - 06:40
Wil:
Lieverd hele goede reis,en luister naar die tip van Eelco,heel veel succes,doorzettings vermogen,gezondheid en berip,en liefde voor jezelf en de natuur,geniet er van en…….pas goed op je spullen[e-1f618][e-1f618][e-1f618][e-1f340][e-1f340][e-1f340][e-1f340][e-2615]️[e-1f6b4][e-2640]️[e-1f6b4][e-2640]️[e-1f6b4][e-2640]️
06 Januari 2025 - 11:15
Joeri Lansbergen:
Geniet van deze reis en van het land.
06 Januari 2025 - 12:45
Marcel Looije:
Veel plezier Leo!!!
07 Januari 2025 - 05:50
Yan Yan :
Wil dat je ontspannen naar Schiphol gaat ! Rest van je reis is aan jou. Voorzichtig en heel veel succes [e-1f91e]
07 Januari 2025 - 13:35
Rob:
We gaan je weer volgen Leo, heel benieuwd naar de foto's en video's. Succes en veel plezier daar.