Carmen - Camiguin Island (30 km transport)
Door: Leo
Blijf op de hoogte en volg Leo
20 Januari 2025 | Filipijnen, Camiguin Island
16 januari ’24
Vandaag brengt Steffen (eigenaar van B [e-38] B) me met een busje naar een punt hoog in de bergen gelegen. Awol waarschuwde voor deze etappe dat die erg zwaar is. Als we om 10 u gaan rijden, heb ik al heel snel in de gaten dat het idd niet te doen is. Hoog in de bergen op 30 km punt stap ik uit de bus. Fiets opbouwen en prachtige uitzichten. Fiets zelf 28 km, wat bijna alleen maar downhill gaat. Prachtig natuurgebied ! Ik kom uit in Jagna , waar ik de ferry neem naar Camiguin Island, een klein eiland met 7 vulkanen. Ik koop kaarten voor de Super Shuttle ferry van 14.30 u. Is het enig mogelijk tijdstip dat de ferry gaat, dus ja, je raadt het al, kom in donker aan. Maar het is 8 km fietsen naar Nypa Style Resort, gerund door Italiaanse eigenaren, zeer rustig gelegen met een grote tuin. Er heerst een serene sfeer en is goed verzorgd. Ze hebben maar 7 bungalows en een fantastisch goed Italiaans restaurant.
20 Januari 2025 - 15:48
Wil:
Mooi filmpje[e-1f37a]
21 Januari 2025 - 11:46
Henk En Gon Van Noort :
Het filmpje was zwart met een paar lichtpuntjes , de foto's waren grandioos .
21 Januari 2025 - 11:49
Els Van Noort:
Super mooie foto’s en gaaf filmpje.
Blijft n raadsel voor mij hoe jij in donker altijd de weg weer weet te vinden[e-1f44d] geniet broer!
21 Januari 2025 - 19:39
Marcel :