Terugreis
Door: Leo
Blijf op de hoogte en volg Leo
12 Februari 2025 | Filipijnen, Cebu
11/12 februari ‘25
7 u opstaan en wordt om 8 u gehaald. Om 7.30 u staat het busje er al. Is altijd zo goed geregeld door Awol, zijn altijd op tijd !! Nog nooit anders meegemaakt in 20 jaar fietsreizen.
Zelfde jongen als die mij bracht, heel relaxt rijdt hij me naar de luchthaven. Bij incheckbalie zijn er ongeveer 5 mensen met mijn fietsdoos bezig, wordt opgemeten enz, en wat ze dan aan het doen zijn, geen idee. Het beste is dan ook, je er ahw van distanieren en laten gaan. Toch verliep dit vrij voorspoedig. Dan vlucht van 3 uur naar Taipei, Taiwan. Heb een raamplaats zit bij nooduitgang, dus extra beenruimte. Op Taipei heb ik 7 (!) uur om te wachten. Zoek een plek op waar ik kan werken op mijn MacBook. Gek genoeg gaat de tijd relatief snel. Dan 12 uur vliegen naar Schiphol. Gangpad stoel met niemand naast me, heerlijk zeg ! Na 30 uur reizen ben ik terug in Nederland. Yan Yan staat al klaar op de luchthaven. Fiets uit doos en achterin auto gelegd, 12 februari inmiddels. Ik heb een fantastische reis meegemaakt in een mooi land, veel armoede gezien, maar zijn de mensen lief en blij ! Helpt mij altijd enorm te relativeren. Ik wil iedereen die gereageerd heeft op mijn verslagen, via whats app, email, telefoon heel erg bedanken, waardeer ik enorm. Is zo leuk als je alleen ergens bent om steun, support te krijgen. Zijn ook soms zware, moeilijke momenten en dat hoort bij alleen reizen en dan kan je dat goed gebruiken. Hoop dat jullie genoten hebben van de verslagen/ filmpjes ! Groet, Leo
12 Februari 2025 - 19:10
Fred :
Mooi om via je verslagen en foto's je reis te volgen. Hoop dat je je weer kan aanpassen aan de Hollandse mentaliteit.
12 Februari 2025 - 19:13
Rob R.:
Top Leo, we hebben genoten van je verhalen, foto's en filmpjes. Je zal nu eerst moeten bijkomen van de reis en de jetlag en natuurlijk het verschil in temperatuur. Ga je snel weer zien in de sportschool .
12 Februari 2025 - 19:16
Ghina Glas :
Super bedankt voor het meeleven.
Walt en Ghina.
12 Februari 2025 - 19:51
Marijke:
Welkom thuis ,en wat een mooie reis heb je weer gemaakt .heb weer genoten van je mooie foto's en je leuke verhalen .even aarde in ons koude kikkerland .en ben benieuwd naar je volgende reis
12 Februari 2025 - 21:10
Lydia :
Het was weer een mooie reis met veel belevenissen! Mooie herinneringen waar je weer op terug kunt kijken. En straks het aller fijnste van thuiskomen. Slapen in je eigen bed! [e-1f606][e-1f44d]
12 Februari 2025 - 21:36
Pascal:
Goed reis terug Leo ik hoor het van jou later ! gr Pascal
12 Februari 2025 - 21:42
Angelique:
Welkom terug Leo! Je komt op een dag terug, dat het weer aardig zacht is vergeleken met voorgaande dagen. Bedankt, voor het mee reizen naar de Filipijnen. Op je laatste verslag, laatste groetjes van mij!
13 Februari 2025 - 07:01
Gracia:
Welkom terug. Prachtige reis weer gemaakt. YanYan is blij dat je terug bent!
13 Februari 2025 - 10:42
Harry:
Hoi Leo, wat heb jij weer veel meegemaakt maar vooral fijn dat je weer gezond thuis ben [e-1f44d]tot snel [e-1f44d][e-1f60a]
13 Februari 2025 - 11:59
Marcel:
Hoi Leo, mooi weer veilig thuis, leuk om je verhalen en foto's /films te zien.
14 Februari 2025 - 13:32
Henk En Gon Van Noort :