Tagbilaran-Dumaguete (10 km)
Door: Leo
Blijf op de hoogte en volg Leo
31 Januari 2025 | Filipijnen, Dumaguete City
28-1-‘25
Vandaag de ferry naar Dumaguete. Ga weer lekker in open lucht zitten op plastic stoel ipv de toeristenruimte. Hoef aldaar maar 10 km te fietsen. Die is het eiland Negros, is groter dan Bohol, maar dus besloten deze niet te fietsen. Via booking heb ik Mountain View Studio geboekt voor 2 dagen. Normaal is check in tijd 15 u maar ik wil eerder komen. Er wordt een slot met een code aan de deur gehangen waar mijn sleutel inzit. Zo aardig. Het is een appartementen complex van 10 etages hoog, is nieuwbouw en echt keurig schoon. Hoor ook totaal niets van anderen. Er is een zwembad en heeft dus aan 1 kant zicht op de bergen en andere kant op de zee. Fiets rondje door deze leuke stad. In park zijn jongeren soort straatdans aan het doen. In avond eet ik bij het The Bricks hotel. Nieuw, schoon, hip hotel met hoge waardering en industrieel design.
31 Januari 2025 - 07:34
Wil:
Ziet er allemaal fijn uit Leo heb je goed geregeld[e-1f6b4][e-1f3fc][e-2642]️[e-1f947][e-1f64b][e-2640]️
31 Januari 2025 - 11:13
Peter:
ziet er goed uit Leo wat een belevenis weer he het ga je goed !!!