Transport naar laatste hotel, waar ik ook begon.
Door: Leo
Blijf op de hoogte en volg Leo
12 Februari 2025 | Filipijnen, Cebu
10 februari
Ontbijten bij Italiaans restaurant en de Italiaanse host heeft voor mij taxi geregeld om naar laatste hotel te gaan waar ik ook begonnen ben. Het Asmara Urban Resort [e-38] Lifestyle Village. Deze chauffeur rijdt keurig en rustig. Het is 12 km rijden dus kom om 11.00 u al aan. Dit hotel is door Awol geboekt. Ze herkennen me direct en zeggen dat normale check in 15 u is maar ze wisten dat ik zou komen en waarschijnlijk moe zou zijn, dus de kamer is al klaar. Echt zo lief en fijn !
Ik ga direct door in actie omdat ik morgenochtend 8 u opgehaald wordt voor transport naar luchthaven. Ik loop in bloedhitte naar een grote Mall om Tie Reps te zoeken en gelukkig vind ik deze snel. Bij het hotel mag ik mijn fiets afspoelen met tuinslang en krijg een borstel met schoonmaakmiddel. Pak de fiets in, mijn fietsdoos is opgeslagen aldaar. Dan lekker zwemmen, ben er alleen ! In middag ga ik naar een Duitse Stube waar ik nog lekker wat Red Horse bier tot me neem. In avond eet ik bij het restaurant van mijn hotel.
12 Februari 2025 - 20:38
Angelique:
Zo vriendelijk, een rustige en prettig afsluiting.
14 Februari 2025 - 08:15
Jeffrey:
Dat je al weer naar huis gaat, dat is om gevlogen. Bedankt dat we weer jouw mooie vehalen en beelden mochten zien en er van meegenieten. Goede terugreis!
14 Februari 2025 - 13:29
Henk En Gon Van Noort :
Bedankt voor je mooie reisverslagen .
15 Februari 2025 - 11:25
Wil:
Mooie afsluiting,was blij dat ik mocht meegenieten van jou mooie eniverende reis[e-1f64f][e-1f3fc]